La nostra història

L’inici del negoci es remunta a finals del S.XIX amb la compra d’avellanes en closca i la venda d’aquestes en gra. Passats els anys i amb la tecnificació del procés, es crea l’empresa Paulino Solanellas, la qual també disposa de cultius d’avellaners i ametllers.

L’empresa familiar avança cap a la millora continua, amb el coneixement dels fruits secs de la zona, les millors condicions de conservació i la selecció de les varietats més idònies per cada procés. Amb la finalitat d’oferir el millor producte als nostres clients.,

L’empresa avui

L’evolució dels últims anys i la creació d’una nova planta de processat de fruits secs, ha permès una integració vertical, des del camp fins a l’ingredient preparat per aplicar o consumir. Ingredients amb fruits secs i també amb cobertures de xocolata, de diferents nuclis (fruits secs, cereals, moresc, etc.). En aquest moment neix Solanellas Nuts.

Visió Internacional

A Solanellas Nuts apostem per l’exportació dels nostres productes, apreciats al mercat internacional pels seus alts estàndards de qualitat i un excel·lent servei.